Allt för ett lyckat event!

Vi hjälper dig från idé till genomförande av festivaler, konserter, idrottsevenemang, jubileum, familjedagar,
produktlanseringar med mera. Vi har ett stort utbud av stora och små artiklar för alla typer av event.
Välkommen att höra av dig för ett lyckat evenemang!

"Vi bygger relationer som skapar förtroende..."

Med över xx år i branschen erbjuder Nicklas Lindström tillsammans med sitt team, helhetslösningar för alla typer av event. Leveranser baserade på förtroende och trygghet hos dig som kund.
“Musiken har alltid varit en del av min identitet och jag tycker att det är viktigt att den är tillgänglig för alla, oavsett ålder och ort”, säger Nicklas.

Villkor

Inledning

I vårt showroom kan du se vårt utbud och skicka in en intresseanmälan. Priserna är exempel och kan variera beroende på antal och omfattning av order.

Intresseanmälan

När du valt de produkter och tjänster du är intresserad av skickar du in din intresseanmälan. Denna är ej bindande och vi förbehåller oss rätten att neka förfrågan vid för hög belastning i bolaget. När du skickat din intresseanmälan kan du förvänta dig återkoppling inom 48 h.

Order

Wshsgh…

Avbokning av order

Avbokning kan ske kostnadsfritt fram till 60 dagar innan eventet. Därefter tas en avgift ut på 25 % av ordervärdet till och med 30 dagar innan leverans och därefter 50 % av ordervärdet fram till 14 dagar innan då hela ordervärdet debiteras vid avbokning.

Shipping returns

Twjhgföoqwuh…

Frågor?

Kontakta oss på order@musiknojen.se eller ring på 076-314 09 12.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.