Det här är Musik&Nöjen

För ett lyckat evenemang!

Omkring år 2002 lades de första grundstenarna till det som idag är Musik&Nöjen Sverige AB.
På den tiden var det framförallt ljud och ljusteknik det som dominerade, men med tiden så har företaget utvecklats i takt med det behov och den efterfrågan som har funnits.
2018 bildades aktiebolaget Musik&Nöjen Sverige AB som idag är ett väldigt mångsidigt företag med stor bredd och mycket kunskap om olika typer av produkter, evenemang och event vilket har gjort att vi idag har en stark grund att stå på med flera olika ben i olika branscher.

Idag är Musik&Nöjen Sverige AB ett etablerat företag som framförallt hyr ut evenemangsutrustning till alla typer av evenemang, event, fester, konserter och festivaler. Vi projektleder eller hjälper dig som är projektledare för ett lyckat evenemang. Med kunder som Melodifestivalen, Livenation, Diggiloo, Scania, Astra Zeneca, Volksvagen Group, Sparbanken, Handelsbanken, McDonalds, Kronfågel, Robot Event, MusikEvent, DizzyDuck Production, Scenkonst Sörmland, Svenska kyrkan, Volvo, Södertälje kommun, Södertälje City, Strängnäs kommun, Eskilstuna kommun, Västerås stad, Stockholms stad, Sala kommun, Arboga kommun med flera så känner vi att vårt sätt att arbeta är vägen till vår framgång och popularitet.
Varmt välkommen till vår gemenskap och värme för ett lyckat evenemang!

Bästa hälsningar/ Nicklas Lindström, VD 

 

Några av våra uppdragsgivare

Kontakta oss för tips och råd!

Behöver du hjälp att hitta den bästa lösningen för ert event? Kontakta oss så hjälper vi er på vägen.